En del af

Testimonials

Tidligere og nuværende klienters testimonials ved forløb hos mig.

Melissa

Hvis du leder efter en professionel, der virkelig er engageret i sin karriere, så er Max din fyr! Han er en fantastisk træner, ved præcis hvilken slags øvelser der passer bedst til dig og dine behov. 😊 Siden dag ét har jeg haft en vidunderlig tid med at træne med ham. Jeg anbefaler ham fuldt ud! 💪✨✨✨✨✨

Luca

Max har været en fantastisk personlig træner, som har hjulpet mig med at genoptræne efter mine skader. Kommunikationen har været rettidig og behagelig, og jeg føler, at jeg virkelig gør det bedste for at komme mig, samtidig med at jeg holder mig i form. 

Som crossfitter har jeg også nydt at optimere teknikken i nogle avancerede crossfit-bevægelser.
Jeg vil virkelig anbefale!

Malene

SMERTEFRI EFTER SYV ÅR.

Jeg har lige gået gennem Tivoli med min nevø i seks timer, været seks dage til LARP og til Depeche Mode koncert uden at få de voldsomme smerter i nedre venstre lænd, som jeg har haft periodevis de sidste syv år, hver gang jeg har siddet eller stået meget.

Efter læger, røntgen, ultralyd og fysioterapeut havde jeg vænnet mig til bare at få ondt og ligge ned en dag, for selv ikke receptpligtig medicin kunne hjælpe.

Startede med at træne for halvandet år siden, og det hjalp lidt … Men så løb jeg tilfældigvis ind i Max, som mente, at det kunne gøres bedre. Og det kunne det! Vi har nu været i gang siden starten af juni, og der skal arbejdes, jeg træner hjemme, i fitnessrummet og med ham een gang om ugen, nye øvelser og sved på panden(!), men det virker! Og mit humør er tydeligt påvirket af, at jeg kan opleve smertefrihed. Så hvis du har bakset med ondt et sted, og er villig til at arbejde hårdt og fokuseret, så er Max dygtig, professionel og en stor hjælp.

Mikkel

Max er en super behagelig og rolig fyr. Han er en rigtig nørd. Han har styr på anatomien og de komplicerede interaktioner mellem muskler led og sener. Ham vel jeg helt sikkert bruge i mine videre bestræbelser på at opfylde mit potentiale Max er en super behagelig og rolig fyr. Han er en rigtig krops-nørd. Han har styr på anatomien og de komplicerede interaktioner mellem muskler, led og sener. Ham vil jeg helt sikkert bruge i mine bestræbelser på at opfylde mit potentiale.

Max holder det han lover!
Max’ opslag om en smertefri virkelighed på SOME fik mig til at opsøge ham.
Min forventning var, at vi kunne finde læsning på mine smerter i lænden. Men der viste sig, at Max er så meget mere.

Jeg har haft mange forsøg hos kiropraktor, fysioterapeut, læger. Jeg har gået til bidt SDS og fået nåle og massage. Der har ikke været nogen lindring.

Max viste mig nogle øvelser, som fik henledt min opmærksomhed på, at min kropsholdning og mit tilt i bæknet kunne være årsagen til smerterne. Max tog udgangspunkt i den træning, som jeg elsker. Han udarbejde et program, som arbejder med min krop samtidig med, at jeg blev bedre til min sport.

Nu er jeg næsten smertefri. Og samtidig i bedre form end før.

Michael

Max er på alle punkter en rigtig dygtig- og kompetent personlig træner, hvor fokussen på teknik- og smertefri træning er udgangspunktet. Kort sagt, kan man forvente at møde en personlig træner der giver en redskaber der kan bruges – ikke bare på den korte bane – men især på den lange bane hvis man vil træning seriøst. Max er walk the talk!

Matteo

Max top PT i København. Meget dedikeret til sine kunder. Den rigtige guide til at nå dine fitnessmål.

Terne

Max er en fremragende coach, der forstår at bygge programmer og forløb, der resulterer i en tydelig udvikling, der giver styrke og energi både i hverdagen og i træningslokalet. 

Max har en omfattende viden om træning og fysiologi og forstår at tilpasse øvelser, så man opnår maximalt udbytte samtidig med at det er sjovt at træne. 

Max har en meget professionel tilgang og jeg kan varmt anbefale Max som health coach pg personlig træner.

Charlotte

Max hjalp mig med og få succes med min træning Som smerte patient pga fibromyalgi psoriasis gigt og diskusprolapser i nakke og lænd har jeg i mange år prøvet flere forskellige fysioterapeuter og træningformer uden bedring.

Allerede efter få ganges træning med Max kunne jeg mærke bedring med færre smerter mere smidighed og styrke med simple øvelser jeg også kan træne hjemme, selv på de dage hvor smerterne er værst.

Med sin holistiske tilgang, og store viden har Max formået at give mig gnisten tilbage.

Max er et meget motiverende positivt smilende menneske, med stort overskud
Jeg kan varmt anbefale Max’s træning til alle uanset behov.

Vivian

Har haft en skulderskade gennem 12 år, som nu hverken gør ondt eller volder problemer. Helt fantastisk! Derudover er jeg selvfølgelig også blevet stærkere.

Udover at skabe gode resultater er Max rigtig god til at motivere til træningen og meget opmærksom på om øvelserne bliver lavet korrekt – hver gang og ved hver øvelse. Jeg har 100% tiltro til ham og kan varmt anbefale ham.

Jacob

Max er en super kompetent coach, som jeg har haft stor glæde af at stifte bekendtskab med. Jeg døjer hver dag med smerte/ømhed i ryggen, og jeg har gået til meget fysioterapi uden nævneværdig bedring. 

Intet har hidtil hjulpet så meget som regelmæssig træning under Max’s kyndige programlægning. 

Desuden en sportsmassage eller to, hvor Max deler flittigt ud af sin dybe anatomiske viden, som for mig er et stort plus, da det hjælper mig til at forstå, hvorfor min krop opfører sig, som den gør.

PREMIUM

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

LITE

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

BASIC

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.