En del af

Smertefri Træning

Vejen til et smertefrit liv

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Overskuelig plan

Få en genoptrænings plan der giver mening for dig og din hverdag

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Din personlige coach

Du får programlægning, kostvejledning, coaching og tilbud på fysiurgisk massage hos mig

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Hurtige resultater

Du vil mærke hurtig smertelindring og mere energi efter få uger

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Uddannet i egen krop

I forløb hos mig, bliver du ikke kun fortalt hvad du skal, du får også redskaber, til at blive ved uden hjælp

Smertefri Livskvalitet

Det er vigtigt for mig, at du får den rette hjælp til den problematik, du kommer ind med. Du fortjener en specialist som kan matche den gene/smerte, du måtte have.

Om du har gener med knæ, skuldre eller ryg, står jeg klar med redskaber der kan få dig godt igang og hen imod en smertefri krop.

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER
HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Hos mig vil du føle dig hørt og vi vil i fællesskab skabe den plan som virker for dig. Alle er unikke, og derfor bør alle også behandles således.

Med en holistisk tilgang til kroppen, kan du være sikker på at du altid bliver mødt på dine præmisser, og føler dig hørt lige fra vores første session. Min vigtigste opgave er at hjælpe dig tættere på dine drømme og mål.

Mine smertefri træningsforløb tilbydes i hele København, Amager, Vesterbro, Gentofte, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro.

Opfølgning af tidligere klient Malene

“Jeg træner stadig, to gange om ugen det store program, og det lille 15-min’s hver dag. Jeg kan bruge ferieprogrammet, når jeg ikke er hjemme, og det har gjort en kæmpe forskel.

Det føles som om noget stift, gammelt muskelvæv er kommet i bevægelse og efter fem måneders muffen, har opdaget, hvordan det skal opføre sig. Har lige siddet ned i FIRE dage til eksamener, men i stedet for kramper og nul søvn bliver jeg nu bare øm og ved, at det går over eller kan trænes væk.

Det er den bedste motivation, jeg kan forestille mig”

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Efter læger, røntgen, ultralyd og fysioterapeut havde jeg vænnet mig til bare at få ondt og ligge ned en dag, for selv ikke receptpligtig medicin kunne hjælpe. Men så løb jeg tilfældigvis ind i Max, som mente, at det kunne gøres bedre.

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Malene - 55 år

Struktur tilpasset dine problematikker

Der er ingen quick-fixes at finde hos mig, vi udarbejder planen i samarbejde og vi kommer til måls sammen, du skal se mig som dit bedste redskab under vores samarbejde, intet spørgsmål er for dumt.

Jeg ønsker at give så meget viden videre til dig, således du ikke skal stå i samme situation senere i dit liv.

Hvordan bliver jeg smertefri?

Smertehåndtering:
Som health coach kan jeg hjælpe dig med at udvikle strategier til at håndtere og lindre smerte. Dette kan omfatte metoder som smertelindrende øvelser, strækøvelser og teknikker til at mindske smerte ved at forbedre kropsholdning og bevægelsesmønstre.
Som health coach kan jeg i sammenspil med dig udvikle en skræddersyet træningsplan, der tager højde for dine smerter og skader. Dette kan omfatte styrketræning, kredsløbstræning og mobilitetsøvelser, der hjælper med at styrke de områder af din krop, der er relateret til smerte.
En sund kost kan spille en vigtig rolle i smertehåndtering. Som uddannet kostvejleder kan jeg tilbyde kostvejledning og hjælpe dig med at identificere hvor der kan optimeres i din kost, således du undgå fødevarer, der kan bidrage til inflammation og smerte, samt anbefale hvad du kan indtage istedet.
Stress kan forværre smerte, som health coach kan jeg give dig teknikker og redskaber til at reducere stressniveauer gennem mindfulness, work-in eller andre værktøjer alt efter hvilket behov du måtte have.
En health coach kan hjælpe dig med at definere målbare mål for smertelindring og opmuntre dig til at følge en plan. De kan også give regelmæssig opfølgning for at vurdere din fremgang og justere din smertehåndteringsstrategi efter behov.
For at blive smertefri kan det være nødvendigt at foretage ændringer i din daglige livsstil. En health coach kan hjælpe dig med at identificere og implementere disse ændringer, f.eks. justering af arbejdsstationen, forbedring af søvnvaner eller ændringer i daglige aktiviteter.

PREMIUM

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

LITE

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

BASIC

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.