En del af

Personlig træning

Et personligt forløb

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Skræddersyet plan

Et forløb er altid skræddersyet til dig og dine ønsker, uanset niveau og ambitioner

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Mindset

Hvordan er dit mentale og fysiske sammenspil? Få redskaber til at styre det hele

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Ernæring og kosttilskud

Få en detaljeret plan til at holde styr på ernæringsindtag og kosttilskud

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Vejen til succes

En gennemført plan, leder altid til succes. Lad os sammen skabe din plan og få dig i mål

Alt i en coach

Hos mig tilbydes alle forløb med en holistisk tilgang, der fokuserer på REHAB og PREHAB, optimal bevægelighed og sport specifik træning, som overføres direkte til din sport, hverdag eller arbejde. Med min erfaring og viden som uddannet personlig træner, health coach, nutrition coach og fysiurgisk massør med ekspertise i performance forbedring, core funktion og avanceret programmering, skræddersyr jeg et individuelt program i sammenspil med dig, således DU forbliver skades fri og opnår de ønskede resultater.

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER
bevægelse

Dit forløb begynder med en grundig vurdering af din bevægelighed igennem bevægelsesanalyser og biomekaniske test, for at danne det bedst mulige grundlag for dit forløb og opbygning af den forventede plan mod dine mål, herunder tages der hensyn til eventuelle skader eller begrænsninger.

Jeg udarbejder en omfattende rehabiliteringsplan, hvis behovet for dette er til stede. I planen indarbejdes der en struktur således fremtidige skader minimeres eller helt undgås, dette er grundlaget for et solidt fundament der vil støtte din vej mod en sundere livsstil.

Vi arbejder på at forbedre din fleksibilitet, stabilitet, mobilitet og styrke gennem skræddersyede øvelser og teknikker. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at undgå skader, men også forbedre din daglige præstation.

Personlig træning tilbydes i hele København, Amager, Vesterbro, Gentofte, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro.

Klient udtalelse

Max tilbyder skræddersyet coaching og jeg kan mærke at hans erfaring indenfor forskellige former for sport/træning gør at jeg som relativt erfaren føler mig både tryg, udfordret og motiveret og jeg rykker mig hele tiden!

Hans erfaring og viden kommer til stort udtryk når der bliver gennemgået bevægelsesanalyser og anatomien bag kroppens bevægelser.

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Max er en meget seriøs, erfaren og kompetent coach der lytter til mig som klient og min målsætning med træningen.

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Mani Tancred

Designet og målrettet forløb

Alt bliver designet til dig og din hverdag, hvilket er med til at skabe de bedst mulige rammer for at dine mål lykkedes, jeg planlægger strukturen ud fra dine ønsker og behov.

Vi skal arbejde som et team, og du skal se mig som din allerbedste ven igennem din rejse, jeg er her for at hjælpe dig og du er derfor altid velkommen til at tage fat i mig, hvis der skulle opstå situationer hvor du ikke kan følge med, eller det ikke er helt som du ønsker.

Det er dig som skal nå i mål, min opgave er at sikre det bliver gjort på den mest optimale og overskuelige måde.

Hvorfor benytte en coach?

Skræddersyet træningsprogram:
En coach med ekspertise i sport-specifik programmering vil kunne udvikle et træningsprogram, der er skræddersyet til den specifikke sportsgren eller aktivitet, du deltager i. Dette sikrer, at din træning er optimeret til at forbedre de færdigheder og egenskaber, der er afgørende for din sport.
En specialiseret coach vil hjælpe dig med at maksimere, hvor behovet findes derved kan du fokusere på de nøgleområder der er afgørende for succes. Dette kan omfatte teknisk færdighedstræning, styrke- og konditionstræning samt taktisk rådgivning.
En erfaren coach med flere ekspertise områder har viden om de seneste tendenser og teknikker indenfor bevægelse, kost og mental sundhed. De kan også dele deres erfaring og indsigt, som kan hjælpe dig med at udvikles som atlet eller motionist.
En dygtig coach vil hjælpe med at opretholde din mentale styrke, motivation og målrettethed. Dette er afgørende for at håndtere konkurrencepres og stress i din sport eller på arbejdet.
Hvis dit mål er at tabe dig eller forbedre din ernæring, kan en coach give dig nødvendige retningslinjer, opmuntre dig til at spise sundt, og holde dig ansvarlig for dine valg.
En kompetent coach vil hjælpe med at minimere risikoen for skader ved at udvikle træningsprogrammer, der styrker de relevante muskelgrupper og forbedrer kropskontrol og stabilitet.

PREMIUM

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

LITE

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

BASIC

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.