En del af

Gruppe træning

Sjov træning sammen

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Sammenhold

Styrk jeres sammenhold med sjov og udfordrende bevægelse

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

I mål sammen

Noget der er bedre end at opnå sine mål, er at nå dem sammen med nogle man holder af

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Resultater

Opnå individuelle resultater, som et hold

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Forpligtelse

Når i er sammen om det, er føler man en større forpligtelse til at møde op

Sjov og udfordrende undervisning

Har i brug for at styrke jeres bånd i familie, eller er der mangel på tid for at passe de sunde valg end som styrketræning og konditionstræning? Hos mig kan i komme som familie, eller gruppe af venner og få en skræddersyet oplevelse. I vil ikke føle mangel på udfordring, uanset jeres niveau og alle, store som små er velkomne! Jeg har stor erfaring med undervisning af børn og unge, samt voksne i sundhed, fitness og helbred generelt. I får en træner som både har erfaringen men også det teoretiske på plads, derudover er jeg empatisk og god til at læse rummet og tilpasse træning efter behov.
HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER
HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Et forløb er typisk 2 måneder, hvor der er 1x træning i ugen som minimum, dette er simpelthen for at opretholde den gode kvalitet hos alle deltagere.

Det er muligt at komme til en prøve session, uden betaling således der ikke betales for noget der ikke giver mening for gruppen/familien.

Alle er velkomne! Jeg står klar til at skræddersy oplevelsen lige netop til jeres behov!

Udtalelse fra nuværende gruppe

Vi har altid sjove træninger hos Max! Han forstår virkelig at sammensætte træninger hvor alle bliver hørt og kan følge med.

Vores niveau er meget blandet, og det er derfor super fedt at selvom vores niveau er så forskelligt, at vi stadig føler vi rykker os individuelt.

Udover træningerne er fede og giver sved på panden, er Max rolig, sjov og så meget mere end bare en træner for os nu.

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Man kan virkelig mærke at Max ikke blot er uddannet men også har haft mange år i sport selv! Hvilket gør det super fedt, fordi han altid har en løsning på hånden hvis noget ikke fungere

HEALTH COACH & PERSONLIG TRÆNER

Deltagere fra funktionel hold i Hive BJJ

Hvad kan gruppe træning gøre for jer?

Motivation og støtte:
Træning i fællesskab giver gensidig motivation og støtte. Når du har andre ved din side, er det lettere at overvinde træthed eller modstand. Gruppens energi og opmuntring kan hjælpe alle med at opnå deres træningsmål.
Træning som en gruppe styrker de sociale bånd. Sammenlignet med at træne alene giver fælles træning en mulighed for at interagere, tale og styrke forholdene mellem gruppemedlemmerne. Det kan også være en god anledning til at tilbringe kvalitetstid sammen.
Gruppetræning øger sandsynligheden for, at alle forbliver engagerede og fastholder træningsrutinen. Når man ved, at andre forventer ens deltagelse, er det mere tilbøjeligt, at man holder sig til planen og forbliver dedikeret.
Træning i grupper giver mulighed for at introducere variation i træningen. Deltagerne kan udveksle ideer, prøve forskellige øvelser og metoder, hvilket kan gøre træningen mere interessant og udfordrende.
Sund konkurrence mellem medlemmerne af gruppen kan motivere alle til at stræbe efter bedre resultater. Det kan fungere som en positiv drivkraft til at forbedre ens egen præstation og samtidig skabe et sjovt og venligt miljø.
Gruppetræning kan hjælpe med at opretholde konsistens i lang tid. Når alle er forpligtede til at deltage og støtte hinanden, bliver det lettere at opbygge og opretholde sunde træningsvaner over tid.

PREMIUM

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

LITE

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.

BASIC

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
Alle felter bedes udfyldes.